Cos de cumparaturi

SET 4 COVORASE CAUCIUC SKODA KODIAQ PETEX, 21710PX

Fotografiile nu creează obligații contractuale

136 Lei cu T.V.A.

Comenzile plasate cu furnizorii din afara tarii nu pot fi anulate sau returnate! Pentru mai multe informații, contactați-ne

Descriere

ATENTIE, ocazional, pot apărea neconcordante în afișarea prețului și a stocului cauzate de întârzierile de actualizare a informațiilor în sistemul electronic de gestiune. Orice eventuala eroare va fi semnalată și clarificată de către operatorii nostri la momentul verificării comenzii dvs.

Piesa veche la schimb

Informatii Generale

Toate piesele care sunt acceptate ca piesa veche la schimb au o valoare care va fi facturata separat ca si "PIESA VECHE LA SCHIMB", in cazul in care nu predati piesa veche in momentul achizitionarii piesei noi. Termenul de predare al piesei vechi este de 5 zile de la data facturarii. Piesa trebuie sa indeplineasca toate criteriile de schimb ale producatorilor prezentate pe site. Daca piesa la schimb este acceptata de catre producator, veti primi o factura de retur pentru valoarea piesei vechi, impreuna cu contravaloarea acesteia. Conditiile de acceptare a piesei vechi de catre producator sunt urmatoarele:

Calitate piese

OE

reper original

OEM

reper comercializat sub brandul producătorului piesei originale

AM Premium

reper comercializat de producători consacrați pe piață

AM Certificat

reper certificat de API/ACEA,TUV,CZ,TH

AM

reper fabricat / împachetat de producători independenți

© 2018 Stop.ro toate drepturile rezervate.
Creat de Module Code